Voor alle vragen en info:

 

mail: info@popkenner.be

GSM: 0498082867

 

Voor al uw feesten: DJ Martino

 

Voorstellingen:

–  “A Night About Jack White”:

75 minuten

Dj Martino ontsluit zijn “Cabinet of Wonder” en maakt een exquise selectie van de platen van Jack White en Third Man Records.

Hij vertelt u alles wat u al lang had willen weten en alles waar u nu nog geen idee van hebt dat u het wil weten over Jack White. Dit alles ondersteunt met de meest fantastische muziek, op kleurrijk vinyl.

info en bookings: info@popkenner.be

 

vault001

 

– “Come and see the Spectacular Talking Machine”

80 minuten

Maarten Schuermans brengt het bewogen verhaal van Paramount Records en zijn artiesten dat 100 jaar geleden ontstond en dat zo het begin vormt van 100 jaar populaire muziek. Bjorn Eriksson en Les Blauw vertalen de muziek live naar het podium.
Third Man Records van Jack White en Revenant Records van John Fahey brachten in 2013 het verhaal en de muziek uit in 2 prachtig uitgegeven boxen. De Nederlander Alex van der Tuuk onderzocht en beschreef uitvoerig de hele geschiedenis van Paramount. Deze koffers vormen de basis van wat er op het podium wordt gebracht.

Sit down and listen…
Come and see the Spectacular Talking Machine.

info en bookings: info@popkenner.be

 

– “Radio Martino in Space”

60 minuten

info en bookings: info@popkenner.be

2 gedachten over “Contact

 1. Dirk Wentein Beantwoorden

  Dag Maarten ,
  Wat een prachtig boek ” Des Duivels ” bijna in één ruk uit gelezen . Heb onmidellijk mijn van oude CD,S van cajun artiesten en vooral van Flaco Jimenez weer laten knallen en ook de CD van Rockin’ Dopsie & The Zydeco Twisters ( Louisina Music ) en natuurlijk Clifton Chenier.Ben al jaren fan van Erickson Delcroix , De laatste keer dat ik ze live aan het werk zag was in het voorprogramma van Leyla Mcalla dat ook meedoet op de CD ” Our Native Daughters “.Met natuurlijk met Rhiannen Giddens dat ik voor het eerst zag in de Handelsbeurs in Gent op 20/01/2016.
  De CD dat je in je boek vernoemd American Epic : The Collection ook direct besteld wat een prachtige muziek is dat . Veel dank voor het leesplezier en voor mij veel luisterplezier .
  Veel groeten Dirk .

  • popkenner Bericht auteurBeantwoorden

   Dag Dirk, hartelijk dank voor je zeer fijne reactie! Dat doet deugd!!
   gr, Maarten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.